Saturday, August 27, 2005

Geen kippenvel meer...

Dat klopt, want Milow is zijn gitaar verloren. 'Er zijn toch ergere dingen in de wereld', hoor ik je al denken. Wel, toch niet. Er zijn geen ergere dingen in de wereld. Als jij de gitaar in je bezit zou hebben: het was grappig, we hebben allemaal gelachen, maar het wordt tijd dat je ze teruggeeft. Tenzij je geweldige songs aan het schrijven bent, uiteraard.

Ik zal het allemaal even verduidelijken:
Milow schrijft mooie liedjes. Die liedjes maken mensen gelukkig door hen bijvoorbeeld kippenvel te bezorgen of doordat ze kunnen meezingen met de mooie liedjes van Milow. Stel nu: Milow is z'n gitaar verloren. Hij kan geen mooie liedjes meer schrijven voor ons. Neem je nu voor dat dit écht gebeurd is. Wel, dan zijn we er. Dat Milow zijn gitaar kwijt is is dus de kern van het probleem. Daarom moeten we allemaal op zoek gaan naar de gitaar. En als we ze gevonden hebben, niet panikeren. De gitaar in kwestie gewoon voorzichtig vastnemen en meenemen. Hopelijk wordt de gitaar van Milow momenteel niet gegijzeld. Ik zou niet willen dat Milow een snaar van z'n gitaar in z'n brievenbus vindt deze week, met de vraag naar losgeld...

2 Comments:

Anonymous Anonymous is aan het zagen...

Als ze de gitaar van Milow ook maar één snaar krenken krijgen ze met mij te doen. En pas op als ze ook maar één noot uit zijn repertoire durven kraken!

3:19 pm  
Blogger Gratts is aan het zagen...

De gitaar is terecht. Check Milow's blog als je meer wil weten...

9:17 pm  

Post a Comment

<< Home

Google
Free Web Site Counter
Web Counter